Tarieven en vergoedingen 2024

Individuele begeleiding
We starten met een intake van 60 min. Voor een intake  reken ik €75,- (vrijgesteld van BTW).

Een individuele sessie kost  97,50,- en duurt 60 minuten. Dit tarief is vrijgesteld van BTW. Ik bied ook de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket van vijf gesprekken, dit komt op €460,-

Is er wel behoefte aan begeleiding maar geen financiële ruimte voor deze tarieven? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag mee. 

 Voor het hele gezin
In bepaalde situaties is begeleiding voor het hele gezin wenselijk. Ook hier starten we met een intake van 60-90 minuten. Hiervoor reken ik €90.-. De gesprekken daarna zijn afhankelijk van locatie en aantal gezinsleden. Dit bespreken wij vooraf. 

 

NIK
Als verlies en rouwtherapeut ben ik aangesloten bij het NIK, het Netwerk Integrale Kindzorg. Dit betekent dat voor begeleiding van gezinnen met een ernstig ziek kind of een overleden kind vergoeding mogelijk is. Je kan met je partner komen of individueel. 

Vergoeding 
Je hebt geen verwijzing nodig om je aan te melden bij mijn praktijk. Ik werk vanuit de complementaire zorg en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG – de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en val onder de vakgroep Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening (VPMW). In veel gevallen vindt (gedeeltelijke) vergoeding plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor het NFG Vergoedingenoverzicht. 

Ter voorkoming van verzuim zijn werkgevers soms bereik de kosten of een deel hiervan te vergoeden. Informeer hiervoor bij uw werkgever.