Tarieven 2023

Mijn werkwijze

De begeleiding die ik bied is persoonsgericht en altijd op maat. We onderzoeken jouw hulpvraag en op basis daarvan geef ik aan wat ik voor je verwacht te kunnen betekenen.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Amersfoort. De consulten plannen we in overleg, de vorm en frequentie bepalen we samen. In de basis werk ik met gesprekken van een uur. Ik werk vanuit de complementaire zorg, je hebt daarom geen verwijzing van een huisarts nodig. Wanneer we een intake plannen, ontvang je van mij een e-mail met praktische informatie over mijn praktijk locatie en vergoedingsmogelijkheden.

Tijdens de intake maken we kennis en verkennen we je hulpvraag. Ik geef aan wat ik voor je denk te kunnen betekenen. Vervolgens kies jij er wel of niet voor om een x aantal gesprekken af te spreken. Voor een intake van 60 minuten reken ik €75,- (vrijgesteld van BTW). 

Individuele begeleiding
Een individuele sessie kost  90,- en duurt 60 minuten. Dit tarief is vrijgesteld van BTW. Je kan ook kiezen voor een pakket van vijf gesprekken, dit komt op €425,-Voor het hele gezin
In bepaalde situaties is begeleiding voor het hele gezin wenselijk. Ook hier starten we met een intake van 60-90 minuten. Hiervoor reken ik €90.-. De gesprekken daarna zijn afhankelijk van locatie en aantal gezinsleden. Dit bespreken wij vooraf. 

NIK

Als verlies en rouwtherapeut ben ik aangesloten bij het NIK, het Netwerk Integrale Kindzorg. Dit betekent dat voor begeleiding van gezinnen met een ernstig ziek kind of een overleden kind vergoeding mogelijk is.  

Vergoeding 
Je hebt geen verwijzing nodig om je aan te melden bij mijn praktijk. Ik werk vanuit de complementaire zorg en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG – de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en val onder de vakgroep Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening (VPMW). In veel gevallen vindt (gedeeltelijke) vergoeding plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor het NFG Vergoedingenoverzicht. 

Ter voorkoming van verzuim zijn werkgevers soms bereik de kosten of een deel hiervan te vergoeden. Informeer hiervoor bij uw werkgever. 

Tarieven 2024

Vanaf 1 januari gaat het tarief voor individuele gesprekken omhoog naar 97,50.